Stijlmakers

Bel ons op 0523 271113

of stuur ons een e-mail

Over Stijlmakers

Na jarenlang veel ervaring te hebben opgedaan bij diverse interieur- en keukenbouwers, besloten wij, Alberto Harsevoort en Jelte Zwarteveen, om de krachten te bundelen en samen een interieurbouwbedrijf te starten. Waarbij een compleet aanbod van interieur- en keukenbouw en klanttevredenheid voorop staat.

Inmiddels staat Stijlmakers Interieurbouw in de regio sinds 2006 bekend als een flexibel bedrijf, waarbij u altijd het interieur in uw woning of bedrijf krijgt gerealiseerd dat helemaal aansluit aan uw wensen.

Ons team beschikt over voldoende kennis, ervaring en is klantvriendelijk.Tijdens de productie van uw nieuwe keuken of interieur bent u altijd van harte welkom om een kijkje in onze werkplaats te komen nemen om te zien hoe het proces verloopt.

Na een goede samenwerking van ongeveer 7 jaar, hebben wij besloten een wijziging in ons bedrijf door te voeren. Jelte gaat zich (vanaf 1 april 2014) met zijn nieuw opgezette bedrijf 'Jeltes Montage', richten op keuken- en interieurmontage. Alberto richt zich met de bestaande 'Stijlmakers Interieurbouw' volledig op interieurbouw en op de productie (en montage) van keukens. We zijn ervan overtuigd dat we met deze keuze onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ook zal deze keuze onze samenwerking bevorderen.
Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar!
Links: Alberto Harsevoort  l  Rechts: Jelte Zwarteveen

Volg ons op twitter

Stijlmakers contact

Stijlmakers Interieurbouw
Nijverheidsstraat 13b Hardenberg
T. 0523 271113
info@stijlmakers.nl